AVETI INTREBARI? +40 764 023 833
L - V: 9:00 - 18:00
S - D INCHIS
+40 764 023 833
Mobil
office@total-weld.ro
E-mail

Servicii Sudura fonta

Image

SUDURA FONTA

Sudarea fontei cu electrod invelit este cel mai intalnit proces de sudare atunci cand vine vorba de sudarea pieselor de fonta.

Procedeele de sudare a fontei fiind de doua tipuri:
la rece - 70 - 150 °C / la cald - 400 - 600 °C.

Sudarea fontei la rece presupune preincalzirea pieselor intre 70 - 100 °C iar incalzirea pieselor in timpul sudarii trebuie sa fie cat mai redusa astfel incat temperatura sa nu depaseasca 150 °C, incalzirea piesei de fonta facandu-se astfel cu flacara de gaze.
Nu se foloseste flacara concentrata astfel incat piesa sa nu fie fisurata. Defectele existente in fonta trebuiesc indepartate integral inainte de inceperea procesului de sudare.

Pentru sudarea fontei la rece se folosesc electrozi inveliti pe baza de nichel (FeNi) ce se tin in cuptor la calcinat deoarece hidrogenul din invelis nu este benefic procesului de sudare. Fonta se sudeaza cu cordoane scurte si cu detensionare mecanica pentru a nu exista riscul de fisurare. Detensionarea mecanica se face cu un ciocan cu varful rotunjit. Dupa terminarea procesului de sudare a fontei, piesa se inveleste cu aztbest, vata minerala sau vata de sticla astfel incat racirea sa fie lenta.

Sudarea fontei la cald se executa cu o preincalzire a pieselor la o temperatura de 400-600 °C ce trebuie mentinuta pe parcursul procesului de sudare, urmata de o racire lenta. Sudarea se face cu ajutorul materialelor de adaos cu plasticitate ridicata. Folosind sudarea la cald se poate realiza o sudare imbinata omogena cu caracteristicile materialului de baza.

DE CE SA ALEGI FIRMA NOASTRA DE SUDURA?

Experienta de peste 5 ani in sudura;

Implicati in relatia cu clientii nostri;

Tehnica si tehnologie de ultima generatie;

Mentinem permanent un raport calitate-pret avantajos;

SUDURA FONTA

Sudarea fontei cu electrod invelit este cel mai intalnit proces de sudare atunci cand vine vorba de sudarea pieselor de fonta.

SUDURA INOX

Operatia de sudura inox se bazeaza pe energia produsa de un arc electric, un electrod din wolfram si piesa de sudat.

SUDURA ARGON

Gazul de protectie este folosit pentru pentru protejarea baii de metal topit impotriva actiunii gazelor din atmosfera, cum ar fi oxigenul si azotul.

SUDURA CUPRU

Cuprul este un metal cu cateva proprietati foarte importante, principalele fiind conductivitatea sa.
© Copyright 2020 CCC Total Weld. Realizat de Creare Site Romania.